Învață cum să devii un profesionist în organizarea de evenimente cu ajutorul celui mai nou curs postuniversitar la UVT

Un nou curs postuniversitar va începe în acestă toamnă la Facultatea de Științe Politice, Filosofie și Științe ale Comunicării (FSPFSC) din cadrul Universității de Vest Timișoara.

„Organizare de evenimente” este un program postuniversitar de formare și dezvoltare profesională continuă dedicat tuturor celor ce doresc să devină profesioniști în coordonarea, planificarea și crearea unui eveniment de succes, fie în mediul offline, fie în cel online.

Programul este înregistrat în Registrul Național al Programelor Postuniversitare (RNPP) la poziția 311 și își propune să ofere cursanților cunoștințe teoretice, precum și multe aplicații practice sub coordonarea cadrelor didactice de la FSPFSC, dar și a unor practicieni în domeniul organizării de evenimente.

Cursul este structurat pe durata a 14 săptămâni, iar primul modul va începe în 1 octombrie. Înscrierile vor avea loc în perioada 1 august – 1 octombrie pe pagina https://admitere.uvt.ro/program/organizare-de-evenimente-2/ unde se regăsesc și toate detaliile organizatorice.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here