Investiţie de 12 milioane de euro la fabrica de componente electronice Continental din Timişoara

Fabrica de componente electronice Continental din Timişoara se extinde! Partea “ce nu poluează” va ajunge să aibă la finalul acestui an peste 21000 m2. Investiția este de 12 milioane de euro și vizează extinderea spaţiului de lucru. Fabrica îşi măreşte suprafața cu peste 7000 m2.
Startul la construcţie a fost dat astăzi, 25 mai 2016, în cadrul unei ceremonii interne, unde directorul fabricii, Franciscoxavier Pujol, a explicat motivele pentru care această extensie este necesară: „Obiectivul nostru este ca până la finalul acestui an să încheiem lucrările de construcţie ale extensiei astfel încât să putem să onorăm comenzile clienţilor noștri. Ca urmare a acestei investiţii vor rezulta peste 7000 m2 de spaţii destinate birourilor, depozitării, respectiv zonelor sociale (vestiare, bucătării şi spatii sanitare)”.
La finalul anului, fabrica de componente electronice Continental din Timişoara va dispune de o suprafaţă de peste 21000 m2.”Dorim în acest an să creştem cu peste 1000 de noi angajaţi în România pe partea de cercetare şi dezvoltare şi în producţie. Investiţia e un pas important atât pentru locaţie, cât şi pentru Continental pentru a face posibilă această creştere. Lucrăm împreună şi e normal să creştem împreună“, a explicat Christian von Albrichsfeld, managerul general Continental România.
În perioada 1999-2015, Continental a investit 1.130 de milioane de euro în activităţile din România. Toate cele 5 divizii Continental sunt reprezentate în România. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea la finalul anului 2015 aproximativ 16.500 de angajaţi și își va mări echipa în 2016 cu peste 1.000 noi membri în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here