Investitorii americani caută specialiști în Timișoara

Reprezentanții unor companii din Statele Unite ale Americii sunt în căutare de specialiști. Iar pentru a-i găsi, au venit în capitala Banatului, într-o vizită cu reprezentanți ai Universității Politehnica Timișoara, ce-i care pregătesc viitorii specialilști, actuali studenți.

Interesul firmelor și investitorilor străini în zona de vest și în Timișoara este în continuă creștere. Prin intermediul ADR VEST, reprezentanții unor mari companii din Statele Unite ale Americii au participat marți, 15 octombrie 2019, la o întâlnire cu reprezentanții Universității Politehnica Timișoara.

Americanii au fost interesați de programele educaționale oferite de universitate și de competențele pe care le dobândesc absolvenții din domeniul ingineriei. Companiile americane reprezentate la întâlnire au în vedere investiții în domeniul automotive, respectiv prelucrarea componentelor metalice cu mașini CNC și realizarea de elemente cu ajutorul tehnologiilor speciale similare celor de printare.

La întâlnire, Universitatea Politehnica Timișoara a fost reprezentată de prorectorul de resort, prof. dr. ing. Daniel Dan, împreună cu specialiști din domeniul de interes: conf.dr.ing. Nicolae Crainic, conf.dr.ing. Adrian But și conf. dr. ing. George Belgiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here