ION RĂDUCANU. PRIMAR CU ATITUDINE!(P)

Ion Răducanu are o experiență de peste 40 de ani în management și administrație. A ajuns la Timișoara la începutul anilor 70, ca proaspăt absolvent al Academiei de Studii Economice București. Atunci, avea cu el doar o valiză, determinare și încredere în propriile forțe. Timp de 29 ani a învățat management la modul direct, a acumulat experiență și a evoluat profesional, de la economist la vicepreședinte al Uniunii Cooperativelor de Consum Timiș.

După 1990, Ion Răducanu, cu flerul managerial care îl caracterizează a intuit rapid ce înseamnă o piață economică liberă. Astfel, este înregistrat ca fiind cel de-al 20-lea investitor privat din județul Timiș. Cu atitudine, determinare, simț practic și obiective manageriale clare, el reușește să clădească mai multe afaceri. Doar una dintre ele, Auto Europa – dealer Dacia, Nissan și Renault este o afacere de succes.

După 1990, Ion Răducanu a stat deoparte de politică până în 2003. A optat pentru social-democrație, pentru că această doctrină face parte din structura sa. În 2004 a fost prefectul județului Timiș, în această postură reușind să pună multe lucruri în matca lor firească. Din 2010 și-a asumat responsabilitatea formării filialei unei noi formațiuni politice de centru-stânga, UNPR. În 2012, cu sprijinul cetățenilor devine deputat al Colegiului IV Timișoara. În calitatea sa de reprezentat al timișorenilor în Parlamentul României, Ion Răducanu a pledat constant pentru o clasă politică decentă, ale cărei acțiuni trebuie să reflecte voința cetățenilor.

Ceea ce rămâne în istorie ca Decembrie 89 este exemplul de atitudine pe care Timișoara a luat-o față de un regim totalitar. Doar printr-o atitudine proactivă, timișorenii au șansa să se bucure de o administrație locală pusă în slujba cetățenilor. O administrație în care promisiunea e angajament și nu minciună.

Ion Răducanu are curajul de a-și asuma acel gen de atitudine care face difența dintre o administrație încremenită în practici învechite și o administrație ale cărei acțiuni sunt puse în slujba cetățenilor. Fii alături de Ion Răducanu !

IA ATITUDINE !

VOTEAZĂ UN PRIMAR CU ATITUDINE ! VOTEAZĂ ION RĂDUCANU !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here