Și-a ascuns fetița de polițiști, pentru a fi scoasă din ţară. Cum a fost depistată o femeie din Dolj

Spread the love

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat o minoră ascunsă de mama sa pe podeaua unui microbuz, sub obiecte de îmbrăcăminte, pentru a o scoate ilegal din România, deoarece nu avea documente legale.

În data de 20 mai, ora 18.05, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad, judeţul Timiş, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de ieşire din ţară, un cetăţean în vârstă de 33 ani, conducând un microbuz înmatriculat în Bulgaria. Alături de acesta, călătorea ca pasageră o femeie în vârstă de 41 ani, ambele persoane domiciliate pe raza judeţului Dolj.

La controlul mijlocului de transport, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunsă pe podeaua microbuzului, acoperită cu fusta mamei sale, o persoană minoră, de sex feminin.

În urma verificărilor, a rezultat că fetiţa ascunsă, în vârstă de 12 ani, este copilul pasagerei Albertina P. Aceasta a declarat că intenţiona să-şi ducă fetiţa cu ea în Italia şi a recurs la această metodă deoarece nu avea procură notarială din partea tatălui, iar paşaportul îi expirase.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor în cauză şi cercetării sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat şi participaţie improprie la tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

1 COMENTARIU

  1. Ei au fost inconstienti dar mai inconstienti sunteti voi publicand poza femeii si a minorei,chiar daca incomplet.Nu in ultimul rand vamesii care au trimis presei aceste fotografii.Mandrii trebuie sa mai fie !
    Era obligatoriu sa scrieti si ca e din Dolj pentru a provoca tot felul de comentarii ..

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here