Iranian depistat în apropiere de frontieră! I s-a făcut rău după ce a fost prins de poliţiştii

Poliţiştii de frontieră timișeni au depistat, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii migraţiei ilegale, un cetăţean iranian care a trecut ilegal frontiera.

Bărbatul a fost depistat în apropiere de granița cu Serbia, imediat după ce a intrat pe teritoriul țării. Persoana în cauză, acuza o stare de rău, astfel că a fost solicitată o ambulanță, aceasta fiind transportată la Spitalul din Sânnicolau Mare, pentru acordarea de îngrijiri medicale, în prezent starea lui fiind stabilă.

În cadrul verificărilor s-a stabilit că cel în cauză este cetățean iranian, în vârstă de 25 de ani și declară că a recurs la această metodă, de a trece ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât dorea să ajungă în Germania.

”În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la final, să fi luate măsurile legale ce se impun. Totodată, au fost anunţate autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here