Italian urmărit internaţional, depistat la vama Cenad

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat şi predat unei echipe operative din cadrul  I.P.J. Timiş un cetăţean italian, urmărit internaţional, care avea de executat o pedeapsă privativă de libertate, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi ameninţare.

În Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor specifice, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România, cetăţeanul italian Salvatore C., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Italia. Astfel, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Italia, un mandat european de arestare, din data de 04.10.2016. Persoana în cauză avea de executat o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani, 8 luni şi 28 de zile, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi ameninţare.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, bărbatul fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.