Îți place să ții pasul cu tendințele? Află ce sandale au făcut senzație la prezentările de modă pentru sezonul estival din 2021

Cine n-ar purta sandale tot anul, dacă ar putea? Din păcate, nu trăim la tropice și trebuie să păstrăm sandalele doar pentru sezonul estival. Marile case de modă și-au prezentat încă de acum șase luni colecțiile de primăvară-vară, iar sandalele colorate și în cele mai interesante forme și modele, au fost cireașa de pe tortul acestor colecții. 

Dacă vrei să te inspiri din tendințele setate pentru anul 2021 și să porți sandale care dau un aer cool oricărei ținute, citește mai departe pentru a afla ce se poartă vara aceasta. 

Ce sandale se poartă în vara lui 2021 

Din fericire, confortul este în prim-planul colecțiilor de anul acesta, ca o urmare firească a comodității cu care ne-am obișnuit anul trecut.

  • Sandalele cu platformă

Dacă vrei să te simți confortabil, dar să plusezi puțin la capitolul înălțime, alege o pereche de sandale cu platformă, un model în mare vogă anul acesta. Nu e nevoie să fie o platformă înaltă, ci una suficient de vizibilă cât să dai o accent cool și nonconformist unei rochițe ultra-feminine. Poți să optezi pentru un model monocrom sau unul multicolor, care să atragă toate privirile.

  •  Sandalele cu toc masiv sau talpă masivă, așa-numitele chunky sandals

Tendința aceasta nu le este rezervată doar sandalelor, ci și botinelor, cizmelor sau chiar și pantofilor cu toc din cele mai recente colecții. O astfel de încălțăminte nu e pentru cei sfioși, nici nu se pretează unui stil mai elegant, ci este destinată celor care vor să se remarce prin ținuta lor, care să spună ceva despre ei. O astfel de pereche de sandale se potrivește de minune atât cu rochițele înflorate, cât și cu o pereche de blugi cu un look uzat, rulați deasupra gleznei. În plus, dacă optezi pentru un toc într-o culoare neutră, acesta îți va face picioarele să pară mai lungi și tonifiate.

  • Sandalele de tip flip-flops sau papuci de casă

Acest stil este fie iubit cu pasiune, fie detestat profund, dar se menține în tendințe de cel puțin doi-trei ani. Practic, acest tip de sandale este o reinterpretare a clasicului șlap de casă sau de plajă. Forma e aceeași, dar materialele folosite sunt diferite, sandalele fiind realizate din piele, spumă sau Gore-Tex, printre multe altele. Culorile pastelate au apărut în multe dintre prezentările de modă de anul acesta, așa că sunt o opțiune demnă de luat în calcul pentru acest tip de sandale.  

  • Sandalele cu botul pătrat

Modelul în cauză a fost la mare modă la începutul anilor 2000 și a revenit în atenția creatorilor de încălțăminte anul acesta. Dacă mai ai cumva o astfel de pereche de sandale într-o cutie bine pusă la păstrare, acum e momentul să o etalezi din nou cu mândrie. Sandalele pătrățoase sunt o dovadă clară că moda e ciclică, iar ce era considerat răsuflat ieri, poate să devină din nou trendy azi. 

  • Sandalele pescărești, cu cataramă

Sandalele pescărești, care erau cândva la polul opus a tot ceea ce înseamnă cool, sunt mai nou considerate a fi șic și vintage. Din nou, confortul primează în acest an, iar sandalele robuste de acest fel te vor purta oriunde vei vrea să mergi în vara aceasta, dar și în verile viitoare, dat fiind că modelul este unul practic indestructibil. Culorile neutre, precum maro, vernil sau gri sunt caracteristice stilului pescăresc și, prin urmare, și acestor sandale. 

 

Toate aceste stiluri sunt practice și versatile. Așadar, le vei putea purta pe stradă, la o petrecere ori în concediul mult-visat, mai ales că le poți asorta cu ușurință la orice rochiță sau tip de pantaloni.

 

__________

 

Sursă foto: Shutterstock.com

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here