Marian Cucşa invită timişorenii de vinerea verde să salveze Parcul Rozelor de ambrozie şi buruieni

Fostul deputat Marian Cucsa, organizeaza vineri, 25 iunie, o actiune de taiere a ambroziei si buruienilor din Parcul Rozelor, actiune la care invita timisorenii sa se implice!

Am inteles ca administratia USR Fritz e incompetenta si isi bate joc de simbolurile Timisoarei si am decis sa actionez alaturi de timisorenii care vor sa se implice pentru a trage un semnal de alarma despre modul in care sunt lasate in paragina parcurile din Timisoara. Ma bucur sa vad ca si-au manifestat intentia mai multi timisoreni si sunt convins ca acest eveniment va avea ecou in societatea noastra si vom face tot posibilul sa salvam orasul din mainile acestor incompetenti! Am ales sa organizez evenimentul intr-o zi de vineri, daca aceasta zi tot e zi verde, sa facem si lucruri concrete pentru natura si mediu pt ca ce cei care conduc orasul se urca pe biciclete sa dea bine in poze, ii inteleg, atat pot ei sa inteleaga despre ce inseamna protectia mediului!”, spune Marian Cucşa.

Fostul deputat anunta ca vor urma si alte actiuni similare celei din Parcul Rozelor, si va lua la pas toate cartierele din oras si va actiona pentru fiecare lucru care nu e ok in Timisoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here