Iubitorii mersului pe două roți se reunesc la Tura Bănățeană

Tura banateana

Iubitorii mersului pe două roți își dau întâlnire duminică la Timișoara. Cea de-a treia tură ciclistă bănăţeană marca “Verde pentru Biciclete” îi provoacă la mișcare.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în tură este Stația E2 din Piața Gheorghe Domășneanu (sens AEM), la ora 15:30. “Îi invităm pe toţi amatorii mersului pe două roţi să ne însoţească de la ora 16:00 pe traseul: AEM – Urseni – Lunca Timișului – Pădurea Giroc – Mănăstire Șag – dig Șag – popas la Complex Restaurant Flonta – Giroc – Parcul Triade. Lungimea traseului este de aproximativ 35 km, durata de parcurgere fiind de aproximativ 5 ore. În timpul turei, vom face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz”, transmit organizatorii.

Potrivit organizatorilor, este un traseu accesibil doar bicicletelor mountainbike corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante. În plus, participanții trebuie să aibă la purtător camere de bicicletă de schimb, pălării/șepci și protecție solară.

Această tură bănățeană este cea de-a treia dintr-o serie de 6 care vor avea loc în acest an, turele cicliste bănățene fiind deja tradiționale în cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete”, primele de acest gen având loc în 2009. “Verde pentru biciclete”  este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here