Razie a polițiștilor în mai multe cartiere din Timișoara

teren

Persoanele fără adăpost şi motoarele turate pe timp de noapte sunt printre  cele mai frecvente probleme din multe cartiere ale Timişoarei. Potrivit poliţiştilor locali, acestea au fost cele mai frecvente plângeri confirmate înregistrate în cartierele Aradului, Bucovina, Lipovei, Circumvalaţiunii şi Mehala.

Oamenii legii au continuat în aceste zile acțiunile în cartierele orașului, demarate la începutul acestei luni, cu scopul de a relaționa direct cu cetățenii și de a afla la fața locului problemele cu care aceștia se confruntă. De această dată au fost efectuate verificări  în cartierele Aradului Est, Aradului Vest, Ion Ionescu de la Brad, Bucovina, Circumvalaţiunii, Mehala şi Bucovina, la acțiune participând și președintele Consiliului Consultativ de Cartier din zonă.

În cadrul verificărilor au fost depistate un număr de 12 locații cu autoturisme abandonate,  șapte rampe clandestine de deșeuri, trei construcții improvizate din lemn, lucrări de construcţii fără a fi afişat la vedere panoul de identificare,  grămezi de pietriş, nisip rezultate în urma lucrărilor efectuate la asfaltare rămase neridicate,  terenuri cu vegetaţie necosită.

Poliştii locali au aplicat şi 20 de amenzi pentru diferite fapte ilegale. Acțiunile vor continua și în perioada următoare.

om

caine

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here