Jandarmii au descins la o casă de schimb valutar din Timişoara! Care a fost motivul?

0

Jandarmii din Timişoara au fost puşi pe jar de un apel, prin acre au fost anunţaţi de izbucnirea unui scandal de proporţii.

Incidentul s-a petrecut la o casă de schimb valutar din Calea Aradului, unde o femeie a schimbat zilele trecute o mie de euro.

Acum, a revenit acuzându-l pe angajatul de la ghişeu că una dintre bancnotele pe care le-a primit, ar fi falsă.

Angajatul casei de schimb susţine însă că totul e o minciună, aşa că nu a vrut sub nicio formă să îi înlocuiască bancnota de 500 de euro, despre care clienta pretinde că ar fi contrafăcută.

”Am intervenit la un apel făcut în zona unei casei de schimb valutar pentru că a izbucnit un conflict. O femeie a reclamat că înainte cu câteva zile de la casa respectivă a cumpărat euro, iar din 1.000 de euro cât a achiziționat, cu o bancnotă de 500 de euro s-a dus în altă parte să o schimbe în bancnote mai mici pentru a plăti o datorie. Banii i-au fost însă refuzați și i s-a comunicat că sunt falși. Femeia s-a întors apoi la casa de schimb valutar de unde a cumpărat inițial euro. Patronul a confirmat că i-a dat femeii valută în urmă cu câteva zile și chiar avea și bonul, însă a negat că ar fi folosit bani falși. Femeia este cercetată acum”, spune Emilia Fânață, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara.

Pentru aplanarea conflictului, a fost nevoie de intervenţia jandarmilor, care au sesizat Poliţia care a demarat o anchetă în acest caz.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here