prostituata

Doi bărbaţi au fost ademeniţi de o femeie care le-a promis favoruri sexuale pe bani. Ghinion, însă! După partida de amor, aceștia s-au trezit fără bunuri.

Totul s-a petrecut luna trecută la Timișoara. Potrivit oamenilor legii, este vorba despre trei tineri – doi bărbați și o femeie, bănuiți de comiterea a două tâlhării. Din cercetări a reieșit că, în cursul lunii noiembrie, bănuiții cu vârste între 17 și 24 de ani, ar fi deposedat prin violență doi bărbați de bani, telefoane și un ceas. Persoanele vătămate ar fi contactat o tânără de 20 de ani pentru a beneficia de favoruri sexuale și, în urma unor neînțelegeri, acestea ar fi fost agresate și deposedate de bunuri de către bănuiți

În final, polițiștii au reuşit să îi prindă pe cei trei tâlnari. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Prejudiciul cauzat este estimat la 2.500 de lei.Cei trei s-au ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, unul dintre bănuiți fiind cercetat și pentru proxenetism, existând suspiciuni că ar fi obținut foloase materiale de pe urma practicării prostituției de către tânăra de 20 de ani.

(Sursa foto: www.mediafax.ro)

Articolul precedentCinci veterani de război premiați de CJ Timiș
Articolul următorCu stampile de trafic radiate chimic la frontieră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.