veteran 2

Patru veterani de război din Timiș au primit diplome de merit, dar şi premii în bani. Consiliul Judeţean Timiş a premiat astăzi patru veteterani de război, care au trecut de venerabila vârstă de 100 de ani, iar mâine, în cadrul plenului va fi premiat încă un veteran de război.

veteran 3

Preşedintele Consiliului Judeţean, Titu Bojin, l-a vizitat în această dimineaţă pe Vasile Gheorghe, unul dintre veteranii centenari căruia i-a oferit o diplomă de merit, dar şi un premiu în bani de 2.000 de lei, în semn de recunoaştere pentru meritele deosebite. “Sunt momente emoţionante când stai de vorbă cu bătrâni mai ales în asemenea situaţie, la asemenea vârstă. Mă bucur că prin colegii de la Consiliul Judeţean am reuşit să îi şi premiem de această data. Mă bucur că şi autorităţile din Ghiroda au fost şi ele sensibile faţă de  acest eveniment şi putem să zicem că a fost practic o dublă premiere a domnului Vasile, căruia îi dorim sănătate, sărbători fericite şi bineînţeles i-am urat să ne vedem anul viitor, pe aceeaşi vreme la 102 ani şi sper să îi dea Dumnezeu sănătate”, susține Titu Bojin, preşedintele CJ Timiș.

veteran 4

Cei cinci veterani de război centenari premiaţi de CJ Timiș sunt: Vasile Gheorghe (Ghiroda) – 101 ani, Cristi Dimitrie (Timişoara) – 101 ani, Bocşa Octavian (Timişoara) – 101 ani, Hegheş Iosif (Timişoara) – 101 ani, Afrim Gheorghe (Voiteg)  – 100 ani.

Articolul precedentFOTO: Magie şi iubire, la Carnavalul de la Veneţia
Articolul următorJefuiți după o partidă de amor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.