Joi, 14 martie, între orele 8-19 se va executa o conectare de conducte la intersecția Bulevardului Liviu Rebreanu cu strada Ulpia Traiana. Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 2, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută în zonele Steaua, Calea Șagului și Plăvăț.

Tot pe 14 martie, între orele 10-11 se va opri furnizarea apei în Buziaș și Bacova pentru lucrări de modernizare la stația de repompare din Buziaș.

De asemenea, pe 14 martie, între orele 9-14 presiunea va fi scăzută în Hitiaș, iar între orele 9-15 se va întrerupe furnizarea apei în Dolaț pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentUniversitatea Politehnica Timișoara lansează campania de admitere 2024
Articolul următorROADPOL – SEATBELT acțiuni ale polițiștilor ce vizează purtarea centurilor de siguranţă de către ocupanţii autoturismelor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.