Jurnalistii au luat locul 2 la un turneu caritabil organizat de PSD

turneu

turneu

Tineretul Social Democrat Timișoara a organizat sâmbătă un turneu de fotbal caritabil, toţi banii stânși prin generozitatea participanţilor fiind destinaţi unei fetiţe de doar 7 ani, Aicha, care suferă de o boală ce necesită un tratament costisitor.

Șase echipe, formate din medici, oameni de afaceri, jurnaliști, foste glorii ale fotbalului timișorean, primari și membri ai PSD s-au înscris în competiţie, însă scopul nu fost câștigarea locului I, ci sprijinul acordat Aichei. La finalul turneului, tinerii social-democraţi au donat familiei Aichei o sumă care va acoperi o parte a tratamentului pe care aceasta trebuie să îl facă.

Aș vrea să le mulţmesc colegilor mei care s-au implicat și au pus mult suflet în organizarea acestui eveniment. Ne-am dorit foarte mult să o putem ajuta pe Aicha și cred că am reușit, însă sprijinul nostru pentru ea nu se va rezuma la acest turneu caritabil. Aicha va avea nevoie de sprijin în continuare și vom încerca să îi fim de folos și de acum înainte”, a spus Cristian Dolecek, președintele TSD Timișoara.

Pentru că, totuși, a fost un turneu de fotbal, trebuie spus că locul I a fost ocupat de fostele glorii ale fotbalului timișorean, echipă la care au evoluat printre alţii Silviu Bălace, Ovidiu Petre, Petre Vlătănescu sau Romeo Malac, locul II a fost adjudecat de jurnaliști, iar locul III de echipa oamenilor de afaceri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here