Cum să descriem primii ani ai copilăriei? Cu multe zâmbete, distracție alături de prieteni, plimbări cu bicicleta, chiar și emoțiile când te îndrepți alături de tatăl tău spre stadionul de fotbal… Din păcate unii copilași nu au parte de asemenea trăiri, iar lupta lor pentru propria viață pornește de la o vârstă mult prea fragedă.

„Drumul lor și al părinților este anevoios și tocmai din acest motiv Academia de Copii și Juniori – Politehnica Timișoara a demarat alături de alte cluburi din Timișoara și nu numai un proiect prin care ne propunem ca periodic să organizăm turnee al căror scop este să îi sprijinim financiar și moral pe copiii, tinerii și adulții cu dizabilități fizice sau psihice. Un prim astfel de turneu va fi organizat duminică, 7 noiembrie, pe stadionul Auto din Freidorf. Iar beneficiarul acestei prime acțiuni este Matei Hromei, fiul fostului fotbalist Mihăiță Hromei”, anunță clubul Politehnica.

Micul Matei este un băiețel plin de energie, cu un zâmbet molipsitor și un adevărat luptător deoarece încă de la naștere ține piept încercărilor vieții. El s-a născut prematur cu o condiție rară numită Lisencefalie care implică grave probleme neurologice și motorii. Ședințe de kinetoterapie indispensabile, perioade îndelungate petrecute în centre de recuperare, dispozitive medicale…

Asociația ”Împreună pentru Matei” reprezintă organizația umanitară non-guvernamentală prin care părinții popularizează cazul micului Matei, iar toate informațiile afișate pe pagina de facebook sunt furnizate direct de către familie.

PENTRU DONAȚII
Beneficiar: Mihaita Hromei
IBAN: RO71INGB0000999903860233
Banca: ING
Contact: 0767 578 386 sau monicahluscu@yahoo.com

 

 

Articolul precedentPregătirile pentru 2023 continuă! Primăria Timișoara caută proiectant pentru reabilitarea cinematografului Freidorf
Articolul următorMinivacanţă de 5 zile de Sf. Andrei şi 1 Decembrie?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.