Primul festival de iarnă din vestul țării ridică ștacheta ofertei artistice și propune publicului timișean patru seri de muzică în afara culturii mainstream.

Marți, 7 decembrie, începând cu ora 18:00, iubitorii de muzică urbană și nu numai sunt așteptați la Muzeul Satului Bănățean, la un concert care îl are invitat pe unul dintre cei mai cunoscuți artiști Trap ai momentului – Killa Fonic, iar în warm-up-ul evenimentului invitat va fi Dj Gaga. Momentele de muzică și cultură sunt asigurate în cadrul celei de-a șasea ediții a VEST FEST, găzduită în acest an de Parcul Crăciunului.

Miercuri și joi, în 8 și 9 decembrie, artiști naționali și locali din domeniul muzical al stilului Drum&Bass, precum: FREQAX, APUS, MEMPHYS, MADLIQUID, NOTSOCOMMON DJ, PHOBE 1, RO/A, SK!NNY, NOIZE și SOULDR!P vor performa în cadrul MAGNETIC festival, de asemenea găzduit de Parcul Crăciunului.

Vineri, 10 decembrie, de la ora 19, în cadrul Text Concerto, concept dezvoltat de Biblioteca Județeană Timiș, DJ K-lu va mixa contrapunctat de scurte inserturi literare. Și acest moment cultural inedit din cadrul festivalului LitVest se va desfășura tot pe scena Parcului Crăciunului de la Muzeul Satului Bănățean.

Intrarea este liberă, iar accesul se face în baza certificatului verde.

Parcul Crăciunului este deschis de marți până duminică, între orele 11:00 – 21:00, în perioada 4 – 23 decembrie 2021, mai puțin în zilele de luni. Aleea comercianților este deschisă de la ora 17:00 în timpul săptămânii și de la ora 15:00, sâmbăta și duminica. Patinoarul, caruselul și trenulețul sunt gratuite și accesibile de marți până duminică, între orele 11:00 – 21:00.

Programul complet al evenimentului poate fi găsit pe www.parculcraciunului.ro.

Articolul precedentSe închide Inelul 4! Au început forajele pentru studiul geotehnic, la viitorul pod Solventul!
Articolul următorCe mai face românul în timp de pandemie, la graniță? Orice, umblă chiar și cu certificate verzi false

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.