Kineto Klinik oferă servicii medicale decontate prin CJAS Timiș

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat SRL – Kineto Klinik furnizează, începând cu 1 august 2016, servicii medicale (consultații și proceduri) GRATUITE, decontate în cadrul contractelor cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș și C.A.S.A.O.P.S.N.A.J.

Centrul de Kinetoterapie şi Masaj Banat este o structură de economie socială (SES) înființată  de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş în calitate de beneficiar al Proiectului “CASE – Competențe Antreprenoriale SocialE”, cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Cei 11 specialiști care activează în cadrul Centrului oferă servicii personalizate de:

   – fizioterapie: ionizare, curenți diadinamici, curenți interferențiali, terapie ultrasunet, stimulări electrice etc.;

   – kinetorerapie: individuală, cu aparatură specială;

   – masaj terapeutic: masaj somatic, drenaj limfatic, reflexoterapie.

Pacienții imobilizați beneficiază de servicii medicale și programe de recuperare la domiciliu. Tratamentul la domiciliu se poate adresa mai multor persoane din familie / casă, reprezentând o suluție practică și de economisire de timp.

Un serviciu inovator pentru zona de vest a României este masajul la locul de muncă. Pentru mediul de afaceri, Kineto Klinik elaborează pachete generale și personalizate, la sediul companiei, conform managerilor de firmă și sub îndrumarea medicului de medicina muncii. În plus, Kineto Klinik oferă vouchere, gratuități, diverse pachete personalizate, după caz.

Centrul de Kinetoterapie și Masaj Banat SRL are sediul în comuna Giroc, str. Neptun nr.3, tel: 0256-233950, 0767627202, e-mail: contact@kinetoklinik.ro, www.kinetoklinik.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here