Urmărit internațional depistat în vama Cenad. Ce infracțiuni a comis

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Cenad – I.T.P.F. Timişoara au depistat şi predat autorităţilor competente un cetăţean roman. Pe numele acestuia era emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie.

Duminică, în jurul orei 13.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Cenad s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un cetăţean român, în vârstă de 41 de ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş, pasager într-un autoturism marca Opel.

Poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figura în bazele de date ca fiind urmărit internaţional, el având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon  de familie, alerta fiind introdusă de autorităţile române în data de 09.12.2015.

Faţă de bărbatul în cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei, acesta fiind predat unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here