Kosovari și albanezi, prinși la frontiera verde! Unde voiau să ajungă?

Polițitșii de frontieră au depistat patru persoane, care încercau să ajungă în România, pe frontiera verde. Este vorba despre patru persoane din Albania și Kosovo. Persoanele în cauză, au fost conduse la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că este vorba de doi bărbaţi din Albania și un bărbat și o femeie din Kosovo, având vârste cuprinse între 19 şi 47 de ani. Aceştia au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp, din Serbia, cu intenţia de a ajunge în România, pentru a-și găsi de lucru.

”În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele patru persoane urmând să fie predate unei echipe operative din cadrul Serviciului pentru Imigrări Timiş, pentru luarea măsurilor legale ce se impun”, spun reprezentanții Poliției de Frontieră Timișoara.

Polițiștii de frontieră au  anunţat autorităţile de frontieră sârbe, în vederea cercetării în comun a evenimentului şi punerii în aplicare a acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here