La Bethausen primarul Ioan Lihoni are propriile legi!

Actualul primar din Bethausen Ioan Lihoni recent transferat de liberali de la social democrati pare ca are propriile legi in localitatea pe care inca o conduce. Un localnic a pozat si chiar a filmat cum doua utilaje care ii apartin personal  lui Lihoni si un al treilea care apartine primriei Bethausen extrage ilegal pamant si balastru din malul raului Bega langa Cutina.

La aceasta actiune ilegala Ioan Lihoni a folosit si un om din primaria pe care inca o conduce. Persoane demne de incredere spun ca o buna parte din pamantul si balastrul extras illegal din raul Bega ajung sa fie vandute prin diferite parti iar o alta parte ajunge la localnici cu titlu gratuit pentru ca Lihoni sa fie votat de acestia si sa obtina un nou mandat de primar. Potrivit localnicilor Lihoni face astfel de lucruri ilegale de mai multi ani. Cu toate acestea autoritatile par oarbe si nu intervin in acest caz de actualitate de la Bethausen acolo unde traseistul Lihoni este hotarat sa obtina un nou mandate de primar prin orice mijloace.

Până acum, despre primarul PSD Lihoni se spunea că înainte de a fi ales în funcție dormea într-o rulotă, iar după ce a ajuns pe cai mari și s-a asociat în afaceri cu cu cine trebuia, s-a trezit într-o vilă de peste 200.000 de euro, probabil că pe viitor vom afla că își va construi palat la Bethausen și va circula cu elicoperul, după ce va atinge bunăstarea liberală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here