Președintele PSD Timiș face un apel public, în care îi cere actualului edil al Timișoarei, Nicolae Robu, să se retragă din cursa pentru un nou mandat de primar, din cauza problemelor penale pe care acesta le are.

Iată apelul liderului PSD, redat integral:

Domnule primar Nicolae Robu,

Am luat la cunoştință, alături de o țară întreagă, de trimiterea dumneavoastră în judecată de către DNA în dosarul caselor naționalizate.

Vreau să fiu bine înțeles. Punctul dumneavoastră de vedere îmi pare pertinent. Personal, vă consider nevinovat. Si vă doresc ca instanța să vă găsească nevinovat.

Pe de altă parte, vă rog să fiți şi de acord că acest scandal aruncă o umbră asupra oraşului nostru. Timişoara a fost foarte rar protagonista unor asemenea ştiri negative. Timişorenii sunt un reper de moderație, de toleranță, de bun simț, de hărnicie şi nu merită să fie târâți în aşa ceva. În plus, în eventualitatea în care veți câştiga în septembrie, veți avea o problemă în a vă dedica oraşului, atât timp cât veți fi angrenat într-un proces în care va trebui să dovediți că nu sunteți vinovat.

De aceea, fac un apel pentru a vă retrage din cursa electorală pentru primar, scutind astfel Timişoara de o dezonoare nemeritată. Sunt convins că puteți găsi un înlocuitor destoinic, cu şanse reale de victorie în alegeri. Ați arăta că puneți interesul oraşului deasupra oricăror alte mize.

Cu respect,

Alfred Simonis

Preşedinte PSD Timiş”

Articolul precedentDaniel Dorobanțu pregătește un concert cinematic ce prezintă în avanpremieră următorul album!
Articolul următorLa Bethausen primarul Ioan Lihoni are propriile legi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.