La nici 20 de ani şi-a riscat viitorul pentru două telefoane. Acum îşi aşteaptă sentinţa

Polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au reținut un tânăr, de 19 ani, bănuit de comiterea unui furt pe raza municipiului Timișoara. Hoţul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

La data de 2 septembrie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara, au identificat un tânăr, de 19 ani, bănuit de furt din locuință. În fapt, în noaptea de 6 spre 7 iunie a.c., cel în cauză, ar fi pătruns într-o locuință de pe strada Babadag, din municipiul Timișoara, de unde a sustras două telefoane mobile, cauzând un prejudiciu de 1300 de lei. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a celui în cauză, precum și pentru recuperarea prejudiciului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here