Prostul zilei! A furat de la colegul de apartament/lucru şi imediat a fost prins

La data de 11 septembrie, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timișoara au reținut un bărbat de 52 de ani bănuit de furt. Acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

În fapt, la data de 11.09.2022, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timișoara au fost sesizați de un tânăr, în vârstă de 19 ani, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, în intervalul orar 06:00-10:00, persoane necunoscute i-ar fi sustras două telefoane mobile din apartamentul în care locuiește, situat pe strada Gheorghe Lazăr, din municipiul Timișoara.

De asemenea, tânărul le-a declarat polițiștilor că în apartament mai locuiește un bărbat, de 52 de ani, coleg de serviciu cu acesta.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii Secţiei 4 Urbane Timișoara au identificat pe strada George Pop de Băsești din Timișoara, bărbatul în vârstă de 52 de ani, bănuit de săvârșirea faptei, asupra lui fiind găsit unul dintre telefoanele mobile sustrase din apartament.

Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri.

Bănuitul a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș.

Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a acestuia și recuperării prejudiciului în totalitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here