La pas spre Schengen! Doi albanezi, opriţi la frontiera cu Serbia

Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat doi cetăţeni din Albania care au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, întrucât aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen. Cei doi au fost predaţi autorităţilor sârbe în baza acordului de readmisie.

Ieri după amiază poliţiştii de frontieră de la Jimbolia au depistat doi bărbați care nu vorbeau limba română și nu își justificau prezența în zonă.

Imediat, poliţiştii de frontieră i-au dus pe cei doi în cauză la sediul poliţiei de frontieră pentru cercetări, unde s-a stabilit că sunt cetăţeni albanezi, în vârstă de 30 respectiv 41 de ani.

Bărbaţii au declarat că au încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde, întrucât doreau să ajungă într-un stat din vestul Europei şi aveau interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cele două persoane au fost predate autorităţilor sârbe, în baza acordului de readmisie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here