La Timișoara s-a alergat pentru cei bolnavi de cancer: 5 infuzomate vor fi cumpărate în urma crosului OncoHelp

Timișorenii, și nu numai, au alergat la sfârșitul săptămânii trecute pentru cei bolnavi de cancer. La cea de-a doua ediție a Crosului OncoHelp, desfășurată sub deviza „Există viață și după cancer!”, au luat startul 390 de participanți. Cu ajutorul lor s-a adunat suma de 22.990 de lei, bani care permit cumpărarea a 5 infuzomate pentru dotarea spitalului de zi a Centrului de Oncologie OncoHelp.

Crosul OncoHelp s-a desfășurat duminică, 22 septembrie, pe malul Begăi. Cei 390 de participanți care s-au aliniat la start pentru cauza nobilă, au alergat pe o distanță de 4,2 kilometri. Astfel că organizatorii – Asociația OncoHelp și Asociația Atletic Club Maraton – au reușit să strângă 22.990 de lei, bani cu care vor fi cumpărate 5 infuzomate pentru dotarea spitalului de zi a Centrului de Oncologie OncoHelp.

Ne bucurăm că acest eveniment tânăr a reușit să mobilizeze si in 2019 un număr mare de participanți. Prin mișcare, 390 de oameni sufletiști au decis sa sprijine pacienții oncologici care au atâta nevoie de ajutorul nostru, al tuturor. Le suntem recunoscători celor care au participat astăzi la Cros, precum și partenerilor, sponsorilor și voluntarilor care au ajutat la reușita evenimentului. Implicarea tuturor acestor prieteni ai Asociației Oncohelp ne-a demonstrat încă o dată că există o soluție pentru fiecare problemă, și că împreună putem contribui la o lume mai bună pentru pacienți. Vom continua să căutăm noi oportunități și noi proiecte de dezvoltare în beneficiul pacientilor care ni se adresează” a declarat dr. Valeriu Borugă, manager al Asociației OncoHelp.

Persoanele care și-au dorit să participe la acest eveniment, dar nu au reusit să ajungă, pot contribui la acest proiect printr-o donație în conturile bancare ale Asociației OncoHelp: RO65RZBR0000060017201882 – LEI; RO97RZBR0000060017201888 – EURO; Cod swift RZBRROBU – Raiffeisen Bank Timisoara.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here