Inconștiență fără limite în trafic. A fost un sfârșit de săptămână plin pe șose, în care, atât în localitățile din apropierea Timișoarei, cât și în Lugoj, au fost prinși șoferi conducând băuți și au fost acordate sute de amenzi celor care nu au respectat regulile din trafic.

Deși de foarte multe ori alcoolul duce la adevărate tragedii în trafic, mulți șoferi nu se feresc să conducă băuți. În seara de sâmbătă, 21 septembrie, în jurul orei 20.46, în Sâmihaiu Român, un bărbat de 39 de ani a fost depistat conducând sub influența băuturilor alcoolice. A fost supus alcooltestului, valoarea rezultată fiind de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Săptămâna a fost încheiată rău pentru un bărbat de 62 de ani. Seara trecută, în jurul orei 20.55, polițiștii Biroului Rutier Timișoara l-au depistat în timp ce conducea în Giroc, băut fiind. 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost valoarea rezultată, în urma alcooltestului. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice, cei doi fiind transportați la spital pentru efectuarea probelor biologice, care vor stabili cu exactitate cantitatea de alcool băută.

Razie în Lugoj

În weekend, în Lugoj și pe raza a 3 secții rurale din apropierea municipiului a fost razie. În cele trei zile, în perioada 20-22 septembrie, au fost 205 sancțiuni contravenționale în valoare de 55.700 de lei.

Au fost 16 filtre organizate la care au participat 38 de polițiști de ordine publică, rutieră și investigații criminale. Oamenii legii au acționat pentru depistarea celor urmăriți, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracțiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme încălcând legea dar și pentru prevenirea comiterii faptelor de violență.

Au fost verificate 472 de autovehicule, fiind aplicate 205 de sancțiuni contravenționale în valoare, care s-au ridicat la suma de 55.700 de lei. De asemenea, au fost reținute 10 permise de conducere și retrase 10 certificate de înmatriculare, fiind constatate 4 infracțiuni.

Articolul precedentSe întrerupe apa într-o localitate din Timiș
Articolul următorLa Timișoara s-a alergat pentru cei bolnavi de cancer: 5 infuzomate vor fi cumpărate în urma crosului OncoHelp

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.