Legislația muncii în dezbatere la CCIAT

seminar CCIAT

Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș organizează seminarul-dezbatere cu tema: “Legislaţia muncii și sănătatea și securitatea în muncă în 2016”.

Evenimentul va avea loc în 24 februarie, de la ora 12.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri. Seminarul face parte din seria acțiunilor de informare pe care CCIAT le organizează anual în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Timiș și serviciile deconcentrate din teritoriu.

La eveniment sunt invitați directorii generali, directorii / responsabilii de Resurse Umane și responsabilii SSM firmelor timișene.

Se vor prezenta şi interpreta noutăţile legislative şi normele metodologice de aplicare a reglementărilor în domeniul legislaţiei muncii, aspecte care ţin de evaluarea personalului, dar şi aspecte legate de sănătatea si securitatea  în muncă (Legea 53/2003  republicată, Legea 52/2011 actualizată, Legea 62/2011 actualizată, HG 500/2011, Legea 319/2006, HG 1425/2006), alte teme de interes.

Lectori vor fi reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiș: ec. Pavel KAȘAI, inspector șef; jr. Ileana TOMOIAGĂ, inspector șef adjunct Relații de Muncă; ing. Anton Francisc SZASZ, inspector șef adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă; Natalia ENII, expert IT.

În a doua parte a evenimentului este prevăzută o scurtă prezentare a facilităţilor acordate parcurilor industriale de către Guvernul României. Se va prezenta Parcul Industrial Sânandrei și Giarmata, dezvoltat de Artemis Real Estate, parte a grupului elvețian Artemis Holding.

Informații suplimentare și confirmarea participării la tel.  0372/185.248 sau 0256-490 771, e-mail: akormany@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here