Liber la shopping! Salonul Industriei Ușoare și-a deschis astăzi porțile

Timp de cinci zile Salonul Industrie Ușoare are porțile deschise! Ediția de vară a acestei expoziții își așteaptă publicul vizitator cu produse de calitate la preț de producător.

Salonului Industriei Ușoare a ajuns la cea de-a 32-a ediție iar organizatorii promit o gală a tendințelor modei din acest an. Expoziția cu vânzare a debutat astăzi la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, și este deschisă până duminică 28 mai.

Astăzi am deschis Salonul Industriei Ușoare, ediția de vară. Participă peste 50 de firme din întreaga țară care oferă spre vânzare o gamă largă de produse dedicate sezonului devară. Amintim, îmbrăcăminte, îmcălțăminte, hăinuțe pentru copii, dulciuri, gablonțuri, produse naturiste. De data aceasta avem mult mai mulți producători care oferă prețuri de calitate pentru toate buzunarele. În paralel am deschis și în parcare nelipsitul târg de produse tradiționale. Programul de vizitare este timp de cinci zile, de astăzi până duminică și intrarea este liberă. Așteptăm publicul timișorean să vină în număr cât mai mare să își reînnoiască garderoba de vară”, spune Aura Culea, organizatorul expoziției.

Așadar, peste 50 de firme din întreaga țară vor expune ultimele noutăți în materie de îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, blănărie, confecții, tricotaje, articole de lenjerie, accesorii. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice și naturiste, parfumuri, bijuterii sau gablonțuri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here