Fostul premier al României, Victor Ponta, a venit în această după-amiază în județul Timiș. Acesta s-a aflat la prezentarea candidaților social-democrați filiala Lugoj.

Ponta a răspuns atacurilor președintelui PNL Alina Gorghiu, care l-a acuzat pe fostul premier de iresponsabilitate și că joacă rolul de „agent de influență pentru Moscova”. Totul, din pricina unei postări a lui Victor Ponta pe rețeaua de socializare Facebook, unde a afirmat că România nu ar trebui să acorde 2% din PIB pentru apărare, întrucât Rusia nu este un pericol.

Nici edilul Nicolae Robu nu a scăpat de criticile presedintelui PSD. Victor Ponta l-a comparat pe liderul PNL Timiș cu Marian Vanghelie.“Asta cu reprezentantul Moscovei numai tovărașa Alina poate spune o asemenea tâmpenie. De felul meu, fiind un om care mai gândesc, nu comentez tâmpeniile spuse de Gorghiu. Cred în continuare că doamna Gorghiu e la PSD. Vreau să îmi cer scuze, noi o trimiteam în Sectorul 5 la domnul Vanghelie până acuma. Văd că a venit la domnul Robu, un fel de Vanghelie, dar din Banat. Îmi cer iertare că v-ați pricopsit cu tovarășa Gorghiu”.

(Foto: aktual24.ro)

Articolul precedentPonta, prezent la lansarea candidaților PSD Lugoj: „Mă simt bătrân când mă uit la lista de candidați la Timiș”
Articolul următorAtenţionare de călătorie în Norvegia. Extinderea perioadei de aplicare a măsurii de control la frontiera națională

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.