Eveniment important pentru social-democrații din Timiș. Aceștia și-au lansat astăzi candidaţii pentru alegerile parlamentare. Evenimentul a avut loc la Teatrul Municipal „Traian Grozăvescu” din municipiul Lugoj.

Organizația Județeană Timiș a Partidului Social Democrat a stabilit listele de candidați pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie. Lista pentru Senat va fi deschisă de Eugen Dogariu, urmat de Adrian Diaconu, Dorel Covaci și Ramona Olteanu. Călin Dobra se află pe poziția I la Camera Deputaților, lista continuând cu Alfred Simonis, Adrian Pau, Bianca Gavriliță, Matei Suciu, Petru Andea, Mihai Ritivoiu, Romanița Jumanca, Sorin Ionescu și Luminița Țundrea.

La eveniment a participat și președintele PSD, Victor Ponta, fostul premier al României. Acesta le-a cerut candidaților PSD Timiș să intre în alegeri cu gândul că le vor câștiga.“Sunt convins că vor avea succes cum au avut la alegerile locale. PSD a arătat că poate să câștige în zona de vest a țării, că poate să administreze bine județul, poate să aibă primari foarte buni, cum e primarul din Lugoj. Și candidați tineri, oameni mai tineri decât mine. Mă simt bătrân când mă uit la lista de candidați la Timiș, dar sunt oameni cu care am lucrat mulți ani și cu suficientă experiență. Sunt convins că oamenii vor știi să aleagă între cei care fac treabă, salarii, pensii, scăderi de taxe și ceilalți care știu doar să ne certe pe noi. Colegii mei se vor bate să fie pe primul loc, să aveți reprezentanți în Parlament niște oameni pe care îi cunosc, unii au avut funcții administrative”, a transmis președintele PSD, Victor Ponta.

La rândul său, șeful PSD Timiș, Sorin Grindeanu, a declarat: “Mă bucur că s-a potrivit programul domnului Ponta cu programul nostru. Toate ipocriziile care se vor arunca în următoarea lună nu vor mai avea efectul scontat de cei pe care le produc. Dorim să câștigăm alegerile așa cum am câștigat la locale. E obiectivul pe care l-am anunțat în urmă și ceva. Sunt oameni noi pe listă, tineri, dar cu experiență. Oameni care sunt legați de Timiș, care trăiesc în Timiș. Vom avea prezentări în fiecare parte a județului”.

În plus, acesta susține că dacă social-democrații vor câștiga alegerile parlamentare se vor schimba multe lucruri în Timiș. Însă, cel mai important lucru este ca viitorii parlamentari de la diferitele partide să lupte pentru proiectele județulului Timiș. “E fundamental ca abordare. În politică, câteodată câștigi alegerile, altă dată le pierzi. Important e ca toți cei care vor fi în Parlament trimiși de votul timișenilor, fie că se vor afla într-un partid trimis la guvernare, fie că nu, trebuie să lupte pentru Timiș. Acest lucru îl putem face, și de aceea am venit cu lista sută la sută produsă în Banat. Cred că asta e principala condiție, modul în care va exista acest dialog și cu autoritățile locale și care să însemne dincolo de amărăciunea înfrângerii în campanie și de a urmări un țel comun”, spune președintele PSD Timiș, Sorin Grindeanu.

După prezentarea candidaților PSD Timiș la alegerile parlamentare din 11 decembrie, Victor Ponta s-a îndreptat către județul Caraș Severin unde va participa la lansarea candidaților social democrați cărășeni.

Articolul precedentSucces important pentru Aquatim: locul I în Topul Național al Firmelor
Articolul următorLiderul PNL Timiș, Nicolae Robu, comparat cu Marian Vanghelie. Vezi cine face afirmația

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.