Liviu Dragnea, atacat dur de un primar din Timiş!

Tensiunile din Partidul Social Democrat nu sunt nici pe departe încheiate. Din contra, cele două tabere încept să se contureze tot mai bine.

Printre cei care îşi anunţă public susţinerea faţă de premierul României, Sorin Grindeanu, se numără şi primarul comunei Sânandrei, Claudiu Coman.

Excluderea premierului Sorin Grindeanu din Partidul Social Democrat reprezintă o acțiune de neînțeles, una lipsită de orice sens. Decizia luată de Liviu Dragnea nu are nicio logică, este o tentativă de asasinare politică a premierului pe care cu puțin timp în urmă îl lăuda”, a declarat primarul comunei Sânandrei, Claudiu Coman.

Acesta mai spune că îl cunoaşte de multă vreme pe Sorin Grindeanu şi a lucrat alături de el și nu înțelege care este motivul excluderii.

Argumentele oferite de Liviu Dragnea se lovesc de nulitate, pentru că performanța guvernamentală și politică a lui Sorin Grindeanu nu îi oferă lui Dragnea motive reale. Îl susțin pe Sorin în orice împrejurare, convins fiind că este cea mai bună soluție de premier și, dacă își dorește, de ce nu și pentru PSD”, a mai spus Coman.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here