ANL demarează lucrările pentru construcția de locuințe noi în alte două localități ale Județului Timiș, Jimbolia și Giroc. Contractele de execuție au fost semnate astăzi de către directorul general al ANL, Andrei Țurcanu, în prezența primarilor Darius Postelnicu și Ionel Toma.

Clădirile din comuna Giroc vor fi ridicate pe un teren pus la dispoziție de Consiliul Județean și care a fost preluat de la Ministerul Apărării Naționale. În total sunt 88 de unități locative din care jumătate vor fi repartizate personalului Ministerului Apărării, iar restul vor fi închiriate tinerilor. Valoarea totală a lucrărilor se ridică la 15 milioane de lei fonduri asigurate de Guvernul României, prin ANL, iar Consiliul Județean va asigura utilitățile necesare. Termenul de execuție este de 24 de luni de la semnarea ordinului de începere a lucrărilor.

Contractul semnat pentru Jimbolia prevede finalizarea celor 60 de unități locative, lucrările fiind executate deja în proporție de 65%. Valoarea proiectului se ridică la 4,9 milioane de lei, iar termenul de execuție este de 7 luni. Prin asemenea inițiative dorim să asigurăm tinerilor din Timiș condiții decente de locuit la prețuri accesibile având în vedere că Guvernul României are în construcție apartamente pe raza Județului Timiș și în Timișoara, Lugoj sau Deta.

Articolul precedentExpozitie inedita la Muzeul Banatului din Timisoara
Articolul următorL-ați văzut? Poliția face apel la populație pentru a oferi informații despre acest tânăr dispărut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.