Locuitorii din Șag se pregătesc duminică de al doilea tur de alegeri

În comuna timișeană Șag, cetățenii se pregătesc duminică de al doilea tur de alegeri. Reamintim, locuitorii s-au confruntat cu o situație deosebită la alegerile locale din 5 iunie. Candidatul PNL și candidatul PSD au fost la egalitate de voturi, astfel că aceștia vor merge în turul II de alegeri.

Astfel, pe 5 iunie atât candidatul PSD la Primărie, Flavius Roşu, cât şi cel al PNL, Daniel Precup, au obţinut câte 387 de voturi. Pe locul al treilea, la doar câteva voturi distanță s-a clasat candidatul ALDE, iar pe locul patru, candidatul independent Darco Leu, care a obținut peste 300 de voturi.

În 19 iunie se pregătește cel de-al doilea tur de scrutin ce-i va avea în prim plan pe candidații Daniel Precup (PNL) și Flavius Roșu (PSD). “În seara de cinci iunie s-a început numărarea voturilor, iar la un moment dat candidatul PSD avea șapte voturi peste mine, apoi după ce s-au mai găsit buletine de vot și în urnele pentru CL și CJT am trecut eu în față. S-au făcut și renumărători de voturi, iar în final a ieșit un rezultat de egalitate. Toată noaptea am trecut de la agonie la extaz, și invers. Este mult mai bine că se merge și în turul doi. Ar fi fost urât să câștig sau să pierd la un vot Primăria”, a transmis Daniel Precup, candidat PNL la Primăria Șag .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here