Lovit în stația de tramvai din Piața Traian de membri unei bande hoți de buzunare

A încasat pumni în față pentru că a vrut să oprească un furt! Un bărbat care a asistat la un furt în tramvai s-a ales cu mai multe lovituri. Hoții care au acționat în mijloacele de transport în comun nu l-au iertat pe omul care i-a dat de gol.

Polițiștii locali din cadrul Biroului Transport Urban, aflați în patrulare ieri după-amiază, în jurul orei 15, pe mijloacele de transport în comun, au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit în Piața Traian între un bărbat și un grup de persoane format din două femei și un bărbat. Aceștia se aflau în stația de tramvai, iar în momentul în care a sosit patrula de polițiști locali, victima, un bărbat de 63 de ani, a solicitat sprijin întrucât a fost lovit cu pumnul în față de una din persoanele aflate în grupul de trei, în timp ce se afla în Tramvaiul 5. La coborârea din mijlocul de transport, aceștia i-au adresat și injurii.

Indivizii, cunoscuți ca făcând parte din grupurile de hoți de buzunare, se numesc S. Alexandru, de 20 de ani, B. Iasmica și B. Felicia, de 37 și 19 ani, au fost predați la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de loviri și alte violențe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here