Camera de Comerț,  Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de unic partener al Programului CLIMATE KIC în România pentru perioada 2014-2020, organizează CLIMATHON, un maraton de 24 de ore în cadrul căruia se va dezbate o importantă problemă a orașului, și anume Reabilitarea sustenabilă a clădirilor istorice. Evenimentul are loc mâine, 27 octombrie, ora 19.00 în Sala C.E.D.O. a sediului CCIAT.

CCIA Timiș organizează un astfel de eveniment pentru prima dată în România, eveniment care se va desfășura concomitent în 121 orașe din întreaga lume.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public.

Climate KIC este una dintre Comunitătile cunoașterii și inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT),  un organism al UE a cărui misiune este de a crea creștere durabilă. Este vorba despre integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având ca rezultat transformarea creativă a ideilor în  produse sau servicii viabile din punct de vedere economic și care să atenueze schimbările climatice.

CCIAT invită pe toți cei interesați să se înscrie, pentru a participa activ la soluționarea problemei reabilitării sustenabile a clădirilor istorice. Informații despre orașele participante și provocările propuse sunt disponibile la adresa: https://climathon.climate-kic.org/cities?ordering=name&limitstart=0.

Înregistrarea participanților se poate face on line la adresa: https://climathon.climate-kic.org/join/steps/1

Articolul precedentSpălări conducte în Liebling și Voiteg
Articolul următorLovit în stația de tramvai din Piața Traian de membri unei bande hoți de buzunare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.