Marți și miercuri, 07 – 08.03.2023, între orele 22 și 7, sunt programate lucrări de reabilitate a rețelei de apă în intersectia străzilor Gheorghe Lazăr cu Circumvalațiunii. Lucrările fac parte din Programul de investiții POIM (Programul Operațional Infrasctructură Mare).

Pentru realizarea acestor reabilitări este nevoie de întreruperea apei în zonă în intervalul menționat. Vor fi afectați consumatorii de pe străzile: Gheorghe Lazăr (între Pictor Ion Zaicu și Cetății), Cetății (între Gheorghe Lazăr si Calea Bogdăneștilor), Bogdăneștilor (între Suceava și Cetății), Circumvalațiunii (între Gheorghe Lazăr si Bogdănești), Martir Remus Tășală, Aleea Cascadei, intrarea Zenit, Madrid, Johann Sebastian Bach, Dimitri Ivanovici Mendeleev, Semicerc, Gheorghe Cucu, Academician Sextil Puşcariu, Pavel Rotariu, Dinu Lipatti, Pictor Ion Zaicu, Dornei si punctele termice de pe Mendeleev și Gheorghe Lazăr.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă.

Articolul precedentAquatim anunţă întreruperi la furnizarea apei în Giarmata şi presiune scăzută în Vucova
Articolul următorTimișoara de mâine, explorată din perspectiva tinerei generaţii, la Universitatea Politehnica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.