Lucrări de infrastructura, dar și construirea de grădinițe, școli și creșe, regăsite pe lista social-democratilor

Spread the love

Construcția unui Aquapark în zona străzii Ovidiu Balea, a mai multor pasaje rutiere supraterane la intersecțiile străzilor Baader și Demetriade, Ghe. Adam și Avram Imbroane și Calea Bogdăneștilor cu strada Gării… Sunt câteva din propunerile pe care consilierii locali PSD le-au făcut edilului Nicolae Robu.

Social-democrații Dan Idolu și Gabriela Popovici au prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă o listă care cuprinde mai multe proiecte și speră să fie prevăzute în bugetul Timișoarei pe 2017.“Am vrea să vă prezentăm propunerile de obiective pentru anul 2017 susținute de grupul PSD în ședința de consiliu pentru aprobarea bugetului. Am avut două contacte cu primarul și viceprimarul, în care ne-am expus ideile. În același timp am luat la cunoștiință anumite obiective propuse de administrația Primăriei Timișoara”, susține consilierul PSD, Dan Idolu.

Potrivit Gabrielei Popovici, un proiect important care se regăsește pe lista întocmită este construcția de grădinițe, școli și creșe în cartierele din Girocului, Mehala, Calea Aradului, Soarelui si Steaua. “Înscrierea la grădinițe și școli, locurile sunt insuficiente în cartiere unde nu se regăsesc acestea. Sunt cartiere unde nu există școli și grădinițe. Cum ar fi Steaua și Aradului. Tot în ceea ce privește dezvoltarea învățământului și punerea unei baze materiale în acest sens dorim construirea unui teren de sport la Colegiul Bănățean, precum și a unei săli de sport la Școală Generală nr. 19 din Mehala. De asemenea am dori reabilitarea și constructia unor creșe în Soarelui și Girocului”.

În total, propunerile de realizare a obiectivelor pentru bugetul local pe 2017 sunt estimate la 26 de milioane lei.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here