În zilele următoare se va efectua spălarea și igienizarea rețelei de distribuție în mai multe localități din judeţul Timiş.

Ca urmare, pe 27 iunie, între orele 8-15 presiunea va fi scăzută în Dragomirești, iar pe 28 iunie, între orele 9-18 se va întrerupe furnizarea apei în Cerneteaz.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentDoar a doua dezinsecţie pe 2023
Articolul următorNoi rezultate notabile pentru echipa UVT-Devron West Cycling Team în etapa de la Agnita, din cadrul Campionatului Național de Șosea 2023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.