Echipa de ciclism UVT-Devron West Cycling Team a fost prezentă la etapa desfășurată la Agnita, din cadrul Campionatului Național de Sosea 2023, unde a participat în cele două etape, de contratimp individual și de fond.

La etapa de contratimp, cicliștii UVT-Devron West Cycling Team au obținut clasări meritorii:

Locul 1 – Alexandra – Iuliana Cioclu (juniori F) și titlul de Campioană a României la această probă;
Locul 2 – Natalia Mănescu (U23F) și titlul de vicecampioană națională la categorie;
Locul 2 – Georgeta Ungureanu (EliteF) și titlul de vicecampioană națională la categorie;
Locul 3 – Darabant Noelle (EliteF);
Locul 3 – Mădălin Gaiță (Master1).

La proba de fond, echipa s-a mobilizat, iar rezultatele au confirmat forma sportivilor, cu încă două titluri de campioni naționali obținute, prin Alexandra – Iuliana Cioclu, la Junior F, și Georgeta Ungureanu, la Elite. Mădălin Gaiță a urcat și el pe podium, pe Locul 3, categoria Master 1. Felicitările merită să se îndrepte către toți cicliștii de la categoria Elite și U23, pentru perseverența cu care au luptat pana la capăt, nu doar pentru obținerea timpilor pe traseul de 170 km, dar și pentru înfruntarea ploii reci, care i-a însoțit pe cicliști peste 80 de kilometri din parcurs.

În componența echipei UVT-Devron West Cycling Team se află Ungureanu Georgeta, Alexandra Cioclu, Natalia Mănescu, Darabant Noelle, Mihai Băbăiță, Emil Chepetan, Alin Toader, Erick Lorincz Rogoz, Mădălin Gaiță, Vlad Remzing, David Urs, un lot pregătit tehnic de antrenorul Alex – Drilea Apetrei, cu susținerea producătorului Devron Romania, alături de care se află Universitatea de Vest din Timișoara, Smartfit, Fundația Cardioprevent, Asociația Română de Yumeiho, cât și staful tehnic format din Carmen Băbăiță, Radu Hăulică, Camelia Chepețan și Iulian Cioclu.

Articolul precedentLucrări de spălare a rețelelor în judeţul Timiş
Articolul următorVești bune dinspre Ministerul Transporturilor referitoare la Varianta Ocolitoare Timișoara Sud

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.