Marți, 28 martie, între orele 8-22, la intersecția Bulevardului Cetății cu Calea Torontalului se va executa cuplarea conductei noi DN 800.

Lucrările fac parte din proiectul ”Reabilitarea liniilor de tramvai si modernizarea tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 – bulevardul Cetății”, iar pe durata lor se va opri furnizarea apei la Punctele Termice de pe străzile Amforei și Labirint. De asemenea, este posibil ca presiunea în partea de nord a orașului să fie mai scăzută.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, anunţă Aquatim.

Articolul precedentAproape 300 de persoane au trecut granița către Serbia, pe bicicletă, pe cea mai lungă pistă din România
Articolul următorAu voie şi animalele în mijloacele de transport în comun. Stăpânii trebuie însă să plătească biletul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.