Lucrări la rețele și spălări în judeţul Timiş

Luni, 20 noiembrie, între orele 9-16, în Giroc se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Neptun și Platanilor. Pe durata lucrărilor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Neptun, Ecoului, Vișinului, Cireșului, Vântului, Marte, Venus, Mercur, Destinului, Dimineții, Arțarului și Alunului.

Marți, 21 noiembrie, între orele 8-13 se va opri apa în Racovița, Ficătar și Hitiaș pentru lucrări de mentenanță la rețele.

În perioada 20-24 noiembrie, zilnic între orele 9-15, în Pișchia, Izvin, Petrovaselo și Bazoș se va opri furnizarea apei pentru spălarea rețelelor de distribuție. Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, informează Aquatim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.