Miercuri, 31 ianuarie, între orele 10-11 se va întrerupe furnizarea apei în Buziaș pentru lucrări de mentenanță la stația de repompare.

Tot din cauza unor lucrări de mentenanță, între orele 10-13 se va opri apa în Jdioara, în timp ce presiunea va fi scăzută în Criciova și Cireșu. La aceeași dată, între orele 9-14 presiunea va fi redusă în Bacova și Dragșina pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

Joi, 1 februarie, între orele 9-17 se va întrerupe furnizarea apei în Moșnița Veche pentru executarea unei conectări de conducte la intersecția DJ595D cu strada Constructorilor.

„La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. Rugăm, de asemenea, consumatorii să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată”, informează Aquatim.

Articolul precedentDupă ce a împărţit din pix banii pentru comune, „vătaful” Nica s-a supărat pe cei care i-au blocat măreţele idei
Articolul următorCoadă de kilometri la două importante vămi din Vest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.