Coloane de camioane sunt formate, miercuri, înainte de graniţa cu Ungaria, iar pe autostrada pan-europeană, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II, coada de automarfare se întinde pe cinci kilometri şi se aşteaptă cel puţin două ore şi jumătate pentru ieşirea din ţară.

Potrivit aplicaţiei „Trafic online” de pe site-ul Poliţiei de Frontieră, la Nădlac II sunt deschise patru artere de control pentru camioane şi se aşteaptă 150 de minute.

„Trafic intens – număr mare de automarfare prezente la verificările de frontieră pe sensul de ieşire din ţară. Coloană în aşteptare pe ieşire de 5 km”, informează aplicaţia.

La Nădlac I, pe DN 7, şoferii de TIR aşteaptă în coloană cel puţin o oră pentru ieşirea din ţară, având la dispoziţie o singură arteră de control.

La Vărşand, unde sunt disponibile două artere pentru traficul greu, se aşteaptă aproximativ două ore.

La intrarea în România sunt coloane de camioane la Nădlac I şi Nădlac II, cu timp de aşteptare de aproximativ 40 de minute.

În cazul traficului uşor şi turistic, tranzitarea frontierei cu Ungaria prin judeţul Arad se face normal pe ambele sensuri.

Articolul precedentLucrări la rețele și spălări la final de ianuarie şi început de februarie
Articolul următorProiectul SIRAMM, coordonat de „Poli”, o poveste de succes la nivelul UE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.