Vineri, 8 septembrie, între orele 8-18 se va executa o conectare de conducte la intersecția străzilor Surorile Martir Caceu și Feleacul. Lucrările fac parte din „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Surorile Marir Caceu, Anghel Saligny, Feleacul, Craiova, Constanța și Retezat (inclusiv la Punctul Termic).

Tot pe 8 septembrie, în același interval orar, 8-18, se vor executa trei conectări de conducte la intersecțiile străzii Aristide Demetriade cu străzile Foișor, Frigului și Stuparilor. Lucrările fac parte din „CL 12, Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2”, iar pe durata lor se va întrerupe furnizarea apei pe străzile Aristide Demetriade, Foișor, Frigului, Stuparilor și Albinelor.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Articolul precedentDescoperă aici care sunt cele mai potrivite cadouri de nuntă pe care le poți oferi celor apropiați!
Articolul următorŞcolă nouă la Giroc. Toţii elevii vor învăţa doar în program de dimineaţă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.