Educaţia rămâne o prioritate pentru edilii din Giroc, care au făcut tot posibilul să aducă îmbunătăţiri şcolilor din subordine. Astfel, o veste bună vine dinspre primărie, prin vocea primarului Dan Vîrtosu, care anunţă că un nou corp de clădire se va deschide şi va fi disponibil pentru copiii înscrişi la Liceului Teoretic David Voniga din Giroc.

„Anul acesta mi-am propus să fac tot ce-mi este cu putință pentru a asigura tuturor copiilor care învață în cadrul Liceului Teoretic David Voniga din Giroc posibilitatea de a avea program doar de dimineață. Acest lucru a devenit realitate prin deschiderea unei noi școli, și anume, cea din zona fostelor Unități Militare.

Astfel, copiii dumneavoastră, elevi ai Liceului Teoretic David Voniga Giroc, vor beneficia de cele mai bune condiții de învățământ, într-o clădire nou creată, cu dotări moderne (unele în curs de achiziționare), cu săli spațioase și luminoase, cu spații atent amenajate.
În paralel cu procesul didactic, lucrările de amenajare vor continua pentru a finaliza proiectul propus inițial, unul care, în cele din urmă, să conducă unitatea de învățământ la cel mai înalt standard european, așa cum merită comuna Giroc.

Nu a fost un drum simplu, până aici! Doresc să mulțumesc tuturor celor implicați în acest proiect: echipa managerială a Liceului Teoretic David Voniga, constructori, electricieni, instalatori și, nu în ultimul rând, colegilor mei din administrația locală – care au făcut ca MÂINE să fie transformat în AZI și ACUM! Totodată, gândurile mele bune și recunoștința se îndreaptă către părinți și bunici! Vă mulțumesc pentru răbdarea și încrederea pe care mi-ați acordat-o! De LUNI, 11 septembrie, toți copiii noștri vor învăța, în program de dimineață!”, a anunţat primarul Dan Vârtosu.

Articolul precedentLucrările care vor lasă multe străzi fără apă
Articolul următorMai doi paşi până la scoaterea păcănelelor din localităţi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.