Lucrările la Pasajul Popa Șapcă, boicotate

Spread the love

Vești nu tocmai plăcute! O lucrare aşteptată de mulţi ani nu va intra prea curând în șantier. Proiectul de lărgire a Pasajului Popa Șapcă a fost amânat. Este vorba despre lucrările de construcție pentru lărgirea străzii Popa Şapcă, a pasajului şi a bulevardului Antenei la patru benzi, care va fluidiza traficul din oraș.

Asta după ce în urma cu o lună, licitația unui alt proiect important pentru Timișoara, pasajul Jiul, a fost amânată.

Licitația de desemnare a firmei care să realizeze lucrarea de reamenajare a pasajului Popa Șapcă a fost contestată chiar în ultima zi. Primarul Timișoarei acuză că această contestație este realizată la comanda politică a social-democraților şi că este menită să întârzie lucrările. “Ieri a expirat perioada de zece zile de depunere a contestațiilor la licitația pentru Popa Șapcă și fix după rețeta care s-a practicat la Jiul s-a depus o contestație. Întâmplător, subcontractor la firma Moni Impex este Tehnocer. PSD nu are nicio implicare. Din nou în a zecea zi. Nu e rea voință, nu e boicot? Cere descalificarea tuturor si reluarea licitatiei, după ce s-a parcurs inclusiv etapa de licitație electronică”, subliniază primarul Nicolae Robu.

Potrivit autorităților locale, Pasajul Jiul și Pasajul Popa Șapcă trebuiau să intre simultan în reabilitare. Lucrarea lărgirea străzii Popa Șapcă, a trecerii pe sub calea ferată și a bulevardului Antenei a fost bugetată cu 10 milioane lei anul acesta. Investiţia este estimată la 45 milioane lei, fără TVA.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here