Smartfit deschide cea de-a treia locație în Calea Șagului

31 martie marchează începutul unei noi ere a fitness-ului național. Brandul local, apărut în urmă cu mai bine de patru ani în Timișoara, va fi reprezentat în trei locații moderne și dotate cu cele mai performante echipamente. Echipa instructorilor este una complexă și completă, Smartfit oferind cea mai mare varietate de antrenamente de grup și servicii care încurajează adoptarea unui stil de viață sănătos.

Suprafața de 2100 metri pătrați este situată în Shopping City Timișoara și va cuprinde zona fitness, aerobic, indoor cycling, functional training, bazin, saune și jacuzzi. “Smartfit 3 este cea mai modernă sală din țară și oferă timișorenilor oportunitatea de a se antrena la cele mai înalte standarde. Atmosfera dată de buna compartimentare a spațiului și frumusețea comunității Smartfit va face din Smartfit 3 „casa” multora dintre timișoreni”, transmit reprezentanții sălii de fitness.

FLVN4879

Pentru primele zile de activitate, Smartfit a pregătit clase speciale. Accesul la aceste clase se face în baza rezervării și se adresează tuturor locuitorilor orașului. Odată cu deschiderea noului mall, echipa instructorilor Smartfit a pregătit un show inedit pentru zilele de 1 și 2 aprilie, în deschiderea concertelor organizate de Shopping City Timișoara. Așadar, vineri și sâmbătă vă puteți delecta cu momente inedite pregătite de către cei mai profesioniști instructori. Muzica va fi asigurată de Sean Norvis.

Pentru prima luna de activitate, Smartfit a pregătit prețuri speciale pentru abonamentele anuale, însă timișorenii pot beneficia de cele mai bune prețuri de piață până în 31 martie. Creșterea procentului de locuitori ai orașului care fac mișcare se datorează și spiritului transmis de activitățile și evenimentele organizate la fiecare dintre sălile Smartfit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here