Ludovic Orban: “PSD nu este altceva decât o gașcă de lupi care s-au jucat de-a oile!”

Prezent într-o vizită de lucru la Arad, la invitația conducerii organizației locale PNL , Ludovic Orban a discutat în conferința de presă despre neajunsurile guvernului PSD și măsurile economico-fiscale pe care social-democrații continuă să le impună românilor:

Reprezentanții PSD au defilat în campanie electorală deghizați în haine de oaie, promițând luna de pe cer. După câteva luni, la investirea Guvernului Tudose și-au arătat adevarata lor față, demonstrând că sunt, de fapt, niște lupi flămânzi după bani. Niște lupi care parazitează tot, care trăiesc pe spinarea celor care muncesc, celor care produc, celor care crează plus valoare. PSD încearcă să profite de pe urma celor merituoși, crezând că așa pot să achite din pomenile și promisiunile electorale. Nu vom accepta niciuna dintre măsurile fiscale aberante propuse de partidul vechilor roșii. Nu suntem de acord cu impozitul pe cifra de afaceri, nici cu desființarea sau naționalizarea pilonului II de pensii, nici cu taxa de solidaritate, nici cu introducerea impozitului pe gospodărie. Toate aceste măsuri care fac parte din planul de guvernare al noului cabinet Tudose nu fac altceva decât să îi pedepsească pe cei care muncesc. Acesta este sistemul de „meritocrație” al PSD”, a declarat președintele Partidului Național Liberal, Ludovic Orban.

În cadrul conferinței de presă, alături de Ludovic Orban au participat liderii organizației PNL Arad, Gheorghe Falcă, președinte PNL Arad, parlamentarii Ioan Cristina, Eusebiu Pistru, Glad Varga, prim-vicepreședinții organizației, Iustin Cionca și Sergiu Bîlcea, precum și vicepreședinții, Geanina Pistru și Călin Bibarț.

Președintele filialei Arad, Gheorghe Falcă a declarat următoarele:

În ceea ce privește productivitatea județului Arad, ocupăm un loc fruntaș la nivel național. Cu toate acestea, PSD ne situează la coadă, când vine vorba despre acordarea fondurilor de la bugetul de stat sau pe PNDL. Cu acest set de măsuri fiscale, care va crea o supraimpozitare deloc necesară pentru români, PSD nu face altceva decât să pună în pericol dezvoltarea Aradului și a creării de noi locuri de muncă. Partidul Social Democrat nu va reuși să distrugă Aradul, oricât de mult va încerca. Însă acest front comun împotriva intențiilor PSD nu se poate face decât cu implicarea arădenilor” a încheiat președintele PNL Arad, Gheorghe Falcă .

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.